Taekwondo

Taekwondo on monipuolinen kamppailu- ja itsepuolustuslaji. Taekwondossa harjoittelu rakentuu vyötason tekniikoille. Tunneilla opitaan irtaantumisia, potkuja, torjuntoja, mattopainia sekä lyöntejä.

Taekwondo sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta.

Ilmoittaudu tästä ilmaiselle tutustumistunnille

Taekwondo Peruskurssi

Taekwondo on perinteikäs korealainen itsepuolustus- ja kamppailulaji, jossa pääpaino on potkuissa. Kurssilla käydään läpi itsepuolustukseen, lyönteihin ja potkuihin sekä maassa tapahtuvaan kamppailuun liittyviä tekniikoita, jotka kuuluvat Mooye taekwondo -tyylisuuntaan. Lihaskunto ja kehonhallintataidot paranevat taatusti ja kurssin aikana pääset sisälle Taekwondon saloihin. Kurssin lopuksi on mahdollista suorittaa ensimmäinen vyökoe.

Kurssin kesto on noin 10 viikkoa ja harjoittelu tapahtuu arkisin kaksi kertaa viikossa.

Katso seuraavat alkavat peruskurssit täältä

ilmoittaudu tästä peruskurssille

Taekwondo perusteet

Tunti sopii lihas- ja peruskunnon kohottamiseen. Tunnilla käydään läpi itsepuolustukseen, lyönteihin ja potkuihin sekä maassa tapahtuvaan kamppailuun liittyviä tekniikoita. Tunti sopii kaikille kunnosta ja aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta.

Taekwondo jatkavat

Parannetaan edelleen fysiikkaa ja kehonhallintaa. Syvennetään itsepuolustus- ja kamppailutaitojen sekä - tekniikoiden hallintaa ja harjoitellaan myös erilaisia aseita (esim. puukkoa) vastaan puolustautumista.