Avaamme uuden salin 1.11.2021 osoitteeseen Mäkelänkatu 52, Helsinki.

Kanssamme samoissa tiloissa toimii yhteistyökumppanimme Helsingin Tarmo.

Opetuksesta:

Pääopettajana toimii Hannu Rintala. Hänellä on yli 30 vuotta kokemusta kamppailulajeista ja opettajana hän on toiminut vuodesta 2002. Lajeina hänellä ovat olleet muun muassa Taekwondo (4 Dan ITA ja 3 Dan WTF), Muay Boran (7 Khan), Muay Thai, BJJ, nyrkkeily sekä potkunyrkkeily. Otteluista kokemusta on kertynyt mm. Taekwondossa, nyrkkeilyssä sekä Muay Thaissa. Hannu on tehnyt aikanaan suomalaisen Taekwondon historiaa olemalla ensimmäinen valkovöinen, joka on ollut mukana murskausnäytöksessä.

Alla yleistä tietoa harjoitteluun liittyen:

  • Harjoittelun aloittamisessa et tarvitse muuta kuin avoimen mielen. Tunnille on hyvä ottaa mukaan kuitenkin juomapullo sekä liikuntaan sopivat vaatteet.
  • Kipinän syttyessä harjoitteluun on suositeltavaa hankkia lajiin sopivat varusteet.
  • Saavuthan tunnille ajoissa. Voit myös tulla tiloihimme ennen harjoittelun alkua tekemään esimerkiksi lihaskunto- tai muita harjoitteita taikka jäädä harjoittelun jälkeen palautumaan. Sallittua on myös viettää aikaa oleskelualueellamme (korona- tms. rajoitukset huomioiden).
  • Huomioitahan, että tiloissa on tällä hetkellä käytössä ainoastaan yksi suihku, joka sijaitsee erillään pukuhuoneista. Pukuhuoneet ovat tilavia ja niissä on peilit.

Tervetuloa treenaamaan!